Close

Massage

Voetmassage
De Kata voetmassage is gebaseerd op de traditionele Chinese Geneeskunde (acupressuur/shiatsu en de technieken uit de Japanse Anma massage)
De Kata voetmassage concentreert zich op de meridianen vanaf de knie. De Kata voetmassage is sterk stimulerend voor de benen en de voeten, maar heeft ook een ontspannende en verkwikkende werking op lichaam en geest. De Kata voetmassage is ook bijzonder goed voor nek- en schoudergebied en hoofdpijnklachten.
In de praktijk gebruik ik bij deze massage een heerlijke olie gemengd met een essentiële olie die afgestemd is op diegene die gemasseerd wordt. Een weldaad voor lichaam en geest.
Het is verder gebleken dat mensen met doorbloedingsproblemen er veel baat hebben bij deze voetmassage. 

Stoelmassage
Stoelmassage is een behandeling van nek, schouders, rug, heupen, handen, hoofd en armen in een hiervoor ontwikkelde ergonomische behandelstoel, en kan eenvoudig door de kleding heen gegeven worden.

De behandeling neemt 30 minuten in beslag. De methode is gebaseerd op een techniek van traditionele Japanse drukpuntmassage. De behandeling is specifiek ontwikkeld om de bloedsomloop te stimuleren. Afvalstoffen worden beter afgevoerd, en de aanvoer van zuurstof wordt verbeterd. Een energiek, ontspannend en activerend gevoel is het directe resultaat.

Om de massage meer kracht bij te zetten kunnen essentiële oliën ingezet worden.
Het effect van de massage werkt langer door.

dōTERRA’s AromaTouch™ massage
dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een techniek om doTERRA’s essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (uw ingewanden) van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het lichaam in een staat van evenwicht te brengen.
Het is een zachte manier van masseren, de naam zegt dit al; ‘touch’. Dankzij de combinatie van aanraking middels het gebruik van deze professionele techniek en de essentiële oliën die tegelijkertijd aangebracht worden ervaar je zelf direct het effect van deze behandeling.
Doordat het autonome zenuwstelsel op deze manier ondersteund wordt bij de verwerking van fysieke en emotionele stressoren kan dit het evenwicht ondersteunen in het lichaam.

De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een leidend expert op het gebied van alternatieve geneeswijzen en het therapeutische gebruik van essentiële oliën.

De techniek combineert de oosterse geneeswijzen met de moderne medicinale aromatherapie

De oliën worden toegepast op de meridiaan banen en de viscerale contactpunten van het lichaam. De reflexpunten van voeten, handen en oren worden gestimuleerd.

Tegelijkertijd is de AromaTouch techniek zowel eenvoudig als intuïtief en geeft de ontvanger een onvergetelijke ervaring door het gebruik van pure en 100% natuurlijke essentiële oliën van gecertificeerde en geteste kwaliteit.