Close
Stay connected:

Deep blue crème

Deep blue crème. Deep Blue is dé essentiële olie of crème bij spier- en gewrichtspijn. Deep Blue is een verzachtende mix van acht essentiële oliën die gewrichten en spieren kalmeren en verkoelen. Deep Blue is heerlijk na een lange dag werken of een inspannende training. Masseer je rug, benen en voeten met deze heerlijke olie. Wanneer je de Deep Blue producten hebt geprobeerd, wil je niets anders meer!

 • Ben jij een sporter?
 • Heb jij wel eens last van je schouders als je achter de computer zit?
 • Heeft je kind groeipijnen?

  Dan kan Deep blue crème ondersteuning bieden, Maar waarom?

DoTERRA Deep Blue is een krachtige etherische oliemelange die een rustgevend effect heeft op de huid. Deep Blue wordt veel gebruikt bij (sport-)massage. Acht essentiële oliën combineren synergetisch een krachtige mix: blauwe kamille, wintergroen, kamfer, pepermunt, Ylang Ylang, Helichrysum, Blue Tansy en Osmanthus. Deze essentiële oliën ondersteunen en kunnen zorgen voor snel herstel van je spieren en weefsels

Verschillende oliën die in de Deep blue zitten: 

 Wintergreen:
Is een belangrijk onderdeel van Deep Blue. Een plantje ‘wintergreen’ uit Nepal, belangrijke chemisch bestanddelen van Wintergreen essentiële olie zijn o.a. Mono terpenen, Ester, Methylsalicylaat, (vooral de laatste heeft een pijnstillende werking) deze wordt vaak gebruikt om spieren en gewrichten te kalmeren. 

Helichrysum:
Is een zeldzame maar krachtige etherische olie. Er zijn wereldwijd meer dan 600 soorten helichrysum, maar het is voornamelijk de Helichrysum Italicum die gebruikt vanwege het vermogen om energie en vitaliteit te geven en het weefsel te herstellen.

Blue Tansy:
Essentiële olie deze wordt gebruikt in de massage om een ​​rustgevend gevoel te geven op de getroffen gebieden.

Ylang Ylang:
Het zoete, bloemige aroma van Ylang-Ylang wordt veel gebruikt in de parfumindustrie. Deze olie zorgt voor een gevoel van kalmte en ontspanning en vermindert de effecten van dagelijkse stress.

Osmanthus:
Deze olie wordt gebruikt voor geïrriteerde huid. De heerlijke geur van Osmanthus wordt vaak gebruikt in de parfumindustrie. Het kost ongeveer 200 kilo Osmanthusbloemen om een ​​enkele 30 gram essentiële olie van Osmanthus te extraheren.

Pepermuntolie:
De koelte van pepermuntolie in Deep Blue komt deels door de concentratie van menthol in essentiële olie van pepermunt.  Pepermunt wordt gedistilleerd uit de bloeiende toppen van de pepermuntplant. Geeft koelte aan de spieren.

Kamferbark:
Essentiële olie, uit de Cinnamomum-kamferaboom, wordt veel gebruikt om aangetaste spieren en weefsels te kalmeren. Vooral in massage vorm worden ze gebruikt.

Blue Chamomille (of Duitse kamille) heeft een warm, kruidig ​​aroma dat kalmeert en verzacht.

Verder aangevuld met Aloë Vera en Groene Wieralg

Hoe gebruik je de Deep blue crème:
Begin altijd met een beetje crème, door de pure en geconcentreerde olie kan huid een reactie geven. 

 • Wrijf de olie/crème op je voeten en knieën voor en na het sporten.
 • De olie/crème is heerlijk voor een rustgevende massage na een lange dag werken of een intensieve training. Breng het op de plaatsen waar je pijn ervaart.
 • Breng de olie/crème na het tuinieren aan op handen en voeten.
 • Wrijf Deep Blue olie/ crème op de onderrug na een dag zwaar tillen.
 • Groeipijn bij je kind? Masseer voor het slapengaan Deep Blue crème met een paar druppels gefractioneerde kokosolie (of Deep Blue Touch) in op de benen.
 • Als je lang achter de computer hebt gezeten, wrijf dan je vingers, polsen, schouders en nek in met Deep Blue crème.

De essentiële oliën van doTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 of 2 druppels voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren.
Dat maakt het gebruik van deze oliën voordeliger dan je denkt!
De prijs van deze crème: € 48,40
Wil je een sample van Deep Blue, stuur een naar jezelf geadresseerde envelop met postzegel naar
Praktijk-Prevent
d’n Duyp 29
5066GA Moergestel
Dan kun je zelf uitproberen!

Regelmatig worden er workshops gegeven over de essentiële oliën van DoTERRA.
In de praktijk werk ik hier veel mee. Waardevolle producten.
Wil je meer weten over de producten of een workshop bijwonen, schroom niet om te bellen voor informatie.

Gebruik uitwendig,
Niet geschikt tijdens de zwangerschap en kinderen onder de 6 jaar.
Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Deze olie is CPTG gecertificeerd voor veilige dagelijkse toepassing. Lees voor gebruik de bijsluiter op het flesje. Niet gebruiken bij kinderen tot 6 jaar. De leverancier is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het verkeerd gebruik van deze essentiële olie. Ben je niet of niet zo bekend met de doTERRA, neem contact met me op.